Gay Oktoberfest 2010München. Op 18 september zal om klokslag 12 uur zal door burgemeester Christian Ude in de Schottenhamel-biertent het startschot worden gegeven voor het 177e Oktoberfest in Munchen .
Het Oktoberfest is een van grootste volksfeesten ter wereld en wordt jaarlijks op de Theresienwiese in het stadsdeel Ludwigsvorstadt-Isarvorstadt in München gehouden, niet ver van het hoofdstation .
Het begint volgens traditie op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt dan op de eerste zondag van oktober.
Voor 2010 vindt het Duitse bierfeest plaats van zaterdag 18 september tot en met maandag 4 oktober.

Het eerste Oktoberfest werd in 1810 gehouden ter ere van de bruiloft van kroonprins Lodewijk I van Beieren en prinses Theresia van Sachsen-Hildburghausen. Door de eeuwen heen werden de festiviteiten 24 maal geannuleerd,daarom is het Oktoberfest in zijn 200e jubileumjaar slechts aan zijn 177e editie toe.
Naar aanleiding van het vitueel 200-jarige jubileum wordt het Oktoberfest met twee dagen verlengd.

Welkom op de gay Oktoberfest.
Gay Days op het Oktoberfeest hun oorsprong in de jaren 1970 toen de Lowenclub München (Lions Club), een homo fetish samenleving waarvan de leden worden verwarrend bekend als 'beren'
hebben geboekt
het balkon in de Bräurosl tent. Nu
Gay Days is het tweede grootste homo-evenement in München na de Christopher Street Day Parade,
en net zoveel als 8000 vooral homoseksuele mannen en sommige vrouwen de tent te vullen, maar hetero's zijn ook welkom.
Het bier vloeit van 10.00 uur tot 22.30 uur op weekdagen en van 9.00 uur tot 22.30 uur tijdens het weekend.
De tent gaat niet dicht voor 23.30 uur.
Prijs van een liter bier van € 8,30,- tot € 8,90,-.
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in München
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.