Gay Games VIII Cologne 2010. Vanaf 31 juli tot 7 augustus 2010 zal Keulen Gay Games VIII Cologne 2010 , hebben, met het motto Be part of it.
Gay Games VIII Cologne 2010 is het culturele festival van de wereld grootste sporten .
De culturele gebeurtenissen (31 Juli-07 Augustus 2010) zouden moeten zowat 2000 deelnemers aan Keulen trekken.
Een zeer belangrijke component van het cultuurprogramma van de Gay Games VIII Cologne 2010 van Keulen is het Internationale Gedenkteken van de Regenboog dat als herinnering van de slachtoffers van HIV/AIDS en borstkanker in werking wordt gesteld.
(Datum: Zaterdag, 31 Juli 2010; 12:00 p.m./ Begin: Rheinpark-het Westen) Van de Handelsbeurs van de Ingang

Na de spelen, bied Keulen meer dan alleen Sport..

Gay Keulen heeft een groot aantal gay en lesbische bars, koffie, restaurants en clubs.
De eerste Gay Games vonden in 1982 plaats in San Francisco, dat 1.350 atleten van samenbrachte van een dozijn landen. De spelen zijn gehouden om de vier jaar sindsdien in de steden van wereldklasse.
Laatste Gay Games VII was in Chicago in 2006.
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in
       

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND gay winterfeest van Duitsland in Keulen. van 30 november tot 2 december 2018: Cologne Hustlaball, GREENKOMM ,NAUGHTYCONTROL and HEAVENUE!

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.