GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLANDKöln. HET grootste !
De prachtige stad Keulen is altijd een reis waard-vooral in december wanneer de beroemde kerstmarkten hun poorten openen voor 4 weken om meer dan 6 miljoen bezoekers van over de hele wereld te verwelkomen!
Tijdens deze hemelse tijd van het jaar presenteren de organisatoren van de beroemdste partymerken van Keulen een 3-daagse-feestmarathon van 30 tot en met 2 december met de titel "St. Nicholas Festival 2018" :Cologne Hustlaball, GREENKOMM en NAUGHTYCONTROL en een speciaal hoogtepunt: de gloednieuwe kerstmarkt voor homo's genaamd 'HEAVENUE'!
Ontdek 4 feestjes en 1 gay kerstmarkt! De Main Party van dit jaar "St. Nicholas Festival" wordt weer * Party-dit keer in samenwerking met de legendarische HustlaBall Berlin. Ervaar een unieke sfeer van homovrijheid, plezier en wederzijds respect.
<vr /> Achter de draaitafels vind je Superstar DJ ARON uit New York, DJ SURI uit Valencia, DJ Asaf Dolev uit Tel Aviv en DJ Alexio uit Berlijn voor een muzikaal orgasme-geflankeerd door een ARMADA boys die live shows op het podium geeft, inclusief de VS -Stars #austinwolf_official #maddox_cade #corkswag #viktorromoficial #devin_franco #djdominicpacifico #officialcaseyeverett & #kris_fabio uit Oostenrijk.
Info & Kaartjes voor HET GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND (30 november tot 2 december) zijn beschikbaar.

bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Köln
       

Gaybars site in vernieuwing Gaybars.eu website bestaat al 15 jaar en groot onderhoud is nodig . De site blijft bestaan , maar een interne opfrissing wordt nodig .

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.