De Kerstmarkten. De Kerstmarkten zijn traditioneel in December en de grote steden zoals Keulen , Dusseldorf ,Brussel , Maastricht,Antwerpen , Luik en ook een roze kerstmarkt in Amsterdam. De Duitse Kerstmarkten zijn wel de bekendste en druk bezochte .
Rond deze kerstmarkten zijn er ook lekkere gaybars gevestigd die ook uitnodigen tot een bezoek . In Keulen zijn de 3 van de 5 kerstmarkten te vinden in Neumarkt, Heumarkt en Rudolfplatz . De meeste gaybars in Keulen zijn pas open in de avonduren , maar sommige rond Heumarkt waar een schaatspiste is , zijn ook open vanaf 12.00 uur . In Dusseldorf zijn in het centrum verschillende kerstmarkten verspreid . De bekendeste is de Engeltjesmarkt .
De gaybars bevinden zich wel meer in de wijk van de Bismarckstrasse aan het treinstation . In Antwerpen is in December ook een kerstmarkt rond de Groenplaatst en Grote markt . Gaybars zijn daar ook vlakbij te vinden voor een lekkere gluwein of snack . Brussel heeft zijn Winterpret rond de Beurs , Vismarkt en Sint-Katelijneplein .
Gaybars zijn zijn spijtig genoeg pas in avonduren open . Maastricht heeft ook een deels overdekte kerstmarkt die het bezoek waard is In Amsterdam is op 19 en 20 december een Roze kerstmarkt ,met traditionele zang en hapjes aan de Reguliersdwarsstraat . Wie nu niet weet , ook kerstmis is ook voor homo's
bron - auteur : Gaybars.eu

       

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND gay winterfeest van Duitsland in Keulen. van 30 november tot 2 december 2018: Cologne Hustlaball, GREENKOMM ,NAUGHTYCONTROL and HEAVENUE!

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.