De Gay Kerstmarkten in Duitsland in 2016 zijn betoverendKöln. Voor de 5e keer vindt ook dit jaar de gay Kerstmarkt Christmas Avenue op de Schaffenstrasse in Keulen plaats. De Christmas Avenue is de grootste roze kerstmarkt in Duitsland en goed bekend in de omgeving . Niet alleen de originele shows of ongebruikelijke kraampjes vallen op. Dit jaar zijn er ze nog kleurrijker op Christmas Avenue ! Wij testen uw kennis, uw doorzettingsvermogen en uw vaardigheid met 'The Avenue Arena'. Iedereen vanaf 18 jaar kan deelnemen en winnen met een beetje geluk een adembenemende cruise voor twee personen.(enkel in Duits) .

Voor de 11e keer vindt dit jaar de homo Kerstmarkt Pink Christmas op de Stephansplatz in München plaats. Wat begon in 2005 als een weekend evenement, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer levendige competitieprogramma in deMünchen Adventsperiode: De kleinste kerstmarkt in de stad is nu een van de meest bekende. Bijdragen aan niet alleen de oorspronkelijke shows of de ongebruikelijke kraampjes. Basis van het succes is het publiek: een mix van lesbische, homoseksuele, bewoners, gasten en de party people die de wijk niet alleen in het weekend voor zichzelf hebben ontdekt.

Pink Christmas is ook in Frankfurt, op Friedrich-Stoltze Square. Met 15 kraampjes en een podium om bezoekers de gezellige kerstsfeer te bieden .

Hamburg heeft de Winter Pride, in het hart van St. George. Met glühwein, punch en behandelt vieren we samen met u de beste tijd van het jaar om Hamburg enige lesbische en homoseksuele kerstmarkt en in het weekend een volledige show.

Zoals kerstmarkten in Duitsland bekend zijn,zijn nu ook de Pink Christmas markets er vandaag al vele jaren.

bron - auteur : Mark Verbeeck

links en datums:
Hamburg WinterPride
Köln Christmas Avenue
München Pink Christmas
Frankfurt am Main Pink Christmas

Bars en clubs in Köln
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.