David Bö uit Keulen is de eerste Mister AvenueKöln. Dit is het. David Bö (20) uit Keulen is de eerste Mister Avenue winnaar. Hij won een professionele fotoshoot voor zijn eerste lookbook en een reis voor 2 personen naar Berlijn voor "gay night at the Zoo" en nog veel meer. Julian Wonn und Marcel Kaiser hebben respectievelijk de 2e en 3e plaats. De finale was geweldig.

Het was een schitterende show en wedstrijd, wat alleen mogelijk is in Keulen. En vaak verrassend ook . De meningen van het vakjury en het publiek kan soms verschillen .

In de voorronde van Mister Avenue verkiezingen kwamen uit 18 kandidaten , vier finalisten. De voorrondes vonden plaats elke zondag in de 4 weken voor de finale op de "Christmas Avenue Köln".

En we hebben ook een tweede winnaar. De Christmas Avenue Köln zelf. De homo- en lesbo Kerstmarkt op de Schaafenstrasse in Keulen heeft 21,5 procent van de stemmen gekregen in de poll en werd, volgens onze kijkers de meest prachtige kerstmarkt in NRW! de 1ste plaats .

Het Christmas Avenue Köln zegt goede nacht. Het was geweldig. Tot volgend jaar.
bron - auteur : Gaybars.eu


Proficiat aan David, die de verkiezingen won met Mister Avenue 2014! Proficiat ook aan Julian voor de tweede en Marcel voor de derde plaats.

Bars en clubs in Köln
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.