DESTINATION in KeulenKöln. 10 maart, de meest verwachte datum om te onthouden.
DESTINATION grand opening in Keulen (Köln).
Party Event.
Gear up, zet je sneakers op en maak je klaar om de dansvloer in vuur en vlam te steken met een schitterende opening.
Drie internationale DJ sensatie om u te slijpen zweten en het pompen van zonsopgang tot zonsondergang ....

Een hybride van internationale evenementen helemaal vanuit Canada naar Parijs, van Londen naar Rome, van Stockholm naar Brussel en ten slotte in Keulen. Markeer uw agenda, Spice up je 's nachts en voel de beat met onze internationale DJ's en performers Chippendale.
Keulen overgang van de homo-hoofdstad van Duitsland tot populaire circuit evenement en toeristische bestemming lang verwacht.
In combinatie met tijdloze van de stad infrastracture, goedkoop eten en drinken faciliteiten, winkels bestemmingen en vriendelijke open-minded mensen duidelijk te stellen Keulen als een echte bestemming.
Met onze DJ line-ups, DJ Micke Hi wiens populariteit steeg uit geheel Europa, Canada en het Verenigd Koninkrijk; Andrei Stan met zijn opmerkelijke mixen die ingesteld Verenigd Koninkrijk, Keulen, Parijs, Brussel en Rome de belangrijkste clubs en na uur bestemmingen in brand, en onze zeer eigen home grown lokaal talent DJ Rony wie het maken van zijn opmerkelijke breuk overkant van Duitsland en internationaal dit jaar.

Muziek keuze is echt een opmerkelijke avond om te onthouden. Matinee voldoet Propaganda voldoen La Demence voldoet Splash voldoet Mezzo Giorno voldoet aan GMF alles in een.

Niet alleen uw gewone gebeurtenis ...... het is jouw belangrijkste bestemming! geen gedoe, geen drama gewoon pure dance feest voor iedereen.
DESTINATION
Shullte bus van: Rudolfplatz) voor Iron Club
bron - auteur : Party Queer

       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.