Breekpunt in 23 jaar Tom's SaloonHamburg. Na bijna 23 jaar komt er in Tom's Saloon (Hamburg) een breekpunt .
Om gezondheidsredenen heeft Harald Gressl ,vorige eigenaar en beheerder ,besloten om de bar te overhandigen de aloude werknemer David Schneider .

Tom 's Saloon is één van de oudste bars in de stad , werd de "Tom's" , beroemd in de wereld om zijn grootste prive-collectie van tekeningen van de kunstenaar Tom of Finland .Bekend na de opening in 1974 werd de bar al snel nationaal als internationaal bekend, met name in de leer scene .
Zelfs vandaag is deze de plaats voor de meest geprefereerde locatie voor homo's uit de hele wereld ,die naar Hamburg komen .

Met de verandering van de tijd en sinds de versoepeling van de strikte dress code een paar jaar geleden ,is de bar in de eerste plaats een ontmoetingsplaats voor homo's uit leer scene van alle leeftijdsgroepen en gebieden .

De lange-time medewerker van "Tom's" , David Schneider , die bekend en verknoopt is door zijn titel van Mr Leather Hamburg 2010 en Duitse Mr Leather 2010 ,is hij ook ver buiten de grenzen van Hamburg bekend , zal de bijna 40 -jarige succesverhaal van blijven Tom 's Saloon verderzetten.

Veranderen zal men echter niet hier . De "Tom's" zelf behoudt zijn karakter en zal blijven wat het nu is : een van de vlaggenschepen van de gay scene in Hamburg .
bron - auteur : Gaybars.eu


       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.