Berlin Easter: BerlinGale. Berlin Easter: BerlinGale 2010

Berlijn Pasen: De Berlin Gale van Berlijn is nieuw, op het paas Weekend 5 gayparty's in Berlijn.
de Pasen 2010 (vban eerste tot 5de April 2010) zullen er 6 partijen zijn.
Nieuw concept!
Openingsparty 1ste april bij clubRodeo, dag na 2 april in Munze Berlijn.
Voor 3 april, Room bij de Club Berlijn van de Band.
Voor 4 april, Room afterhour bij de ochtend. Het paaszondag! .
Die nacht van 18 h, een poolparty in Tauchzentrale op Berlijn. Op paasmaandag (5 april), de laatste schup op „Cooldown“ in Kitkatclub Berlijn, in de ochtend op 6 h. Alle partijen met divers internationaal dj's en een opstelling.

Een gay Metro paas gebeurtenis 2010.
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in
       

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND gay winterfeest van Duitsland in Keulen. van 30 november tot 2 december 2018: Cologne Hustlaball, GREENKOMM ,NAUGHTYCONTROL and HEAVENUE!

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.