23-de keer Europa's grootste Lesbienne-Homo stadfeest in BerlijnBerlin. Gleiche Rechte für Ungleiche! (Gelijke rechten voor iedereen!)

Onder dit motto organiseert het Regenbogenfonds e.V. voor de 23-de keer Europa's grootste Lesbienne-Homo stadfeest in het traditionele homo-kwartier bij de Nollendorfplatz in Schöneberg op 20. en 21. Juni.

Dit thema is ook zeer actueel in Duitsland , omdat in dit land nog steeds geen homohuwelijk mogelijk is . Na de uitslag van de referendum in Ierland komt dit thema terug vaak op de politieke agenda . De huidige christelijke partij CSU-CDU waarin de Bundeskanselier Mergel behoord , is tegen het homohuwelijk.

Op 20.000 m² presenteren we in Motz-, Eisenacher-, Fugger- und Kalckreuthstrasse de zes Stadfeest Werelden: 'Sportwereld', 'Radiowereld', 'Reiswereld', 'Filmwereld', 'Aidswereld' en 'Politiekwereld' alsook de brede waaier van LGBT+ projekten, verenigingen -en organisaties.

Een straat vol met talrijke info- en verkoopsstandenen voor het entertainment hebben ze maar liefst vijf podia gedurende twee dagen: het 'Connection-podium' (van Connection Bar), met House en Techno, de 'Discobol', 'Queer Medi' met een mix van de homo-lesbische kleinkunstscene en natuurlijk het 'Vrouwenpodium'.

De publiekstrekker van het Stadfeest is en blijft het 'Hoofdpodium' (Eisenacher- hoek Fuggerstrasse) met zoals ieder jaar de Prominente-Talkshow genaamd: 'De wilde sofa'. Gerhard Hoffmann en Biggy van Blond bevragen hier dagelijks van 15.30 tot 16.30 hun gasten over politiek en kultuur (in Duits) .Aansluitend op 'De wilde sofa' hebben ze op zaterdag tot 23.00 en zondag tot 22.00 een leuk programma van rock tot pop voor jullie in petto met veel muziek.

Hier de eventlijst
bron - auteur : Gaybars.eu


Met meer als 350.000 bezoekers, de bierkramen, cocktailbars, podia en dancefloors, wordt in dit weekeinde de buurt rond de Nollendorfplatz tot Berlijns meest geliefde partyzone, vanaf 11 uur in de morgen tot laat in de nacht. - &">meer als 350.000 bezoekers, de bierkramen, cocktailbars, podia en dancefloors, wordt in dit weekeinde de buurt rond de Nollendorfplatz tot Berlijns meest geliefde partyzone, vanaf 11 uur in de morgen tot laat in de nacht. - &03039;Welcome to the Cabaret&">meer als 350.000 bezoekers, de bierkramen, cocktailbars, podia en dancefloors, wordt in dit weekeinde de buurt rond de Nollendorfplatz tot Berlijns meest geliefde partyzone, vanaf 11 uur in de morgen tot laat in de nacht. - &03039;. Het is Cabaret die de homobuurt in de jaren 20 Gay Berlijn op kaart heeft gebracht.

website link eventlijst

       

Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.