22ste Lesbisch-Schwules Stadtfest BerlijnBerlin. Voor de 22e keer organiseert de Regenboog Fonds , Europa's grootste holebi stadfeest . Meer dan 450.000 bezoekers worden verwacht over een oppervlakte van 20.000 vierkante meter . Klaus Wowereit en Elizabeth Ziemer open het stadsfeest op de 'main stage' .
Op beide dagen is het moeilijk om elke dag tot laat in de nacht het gebied rond Nollendorf in de meest populaire uitgaansbuurt van Berlijn rond te lopen. Er zal een gevarieerd podium programma zijn met optreden van Duitse en internationale bands van alle genres op verschillende platforms .
Voor de 19e keer zwaaien aan het Schöneberg stadhuis , de regenboog vlaggen ter gelegenheid van lesbiennes en homoseksuelen Stad Festival en de Christopher Street Days (CSD) dit jaar . De vlaggen worden gehesen op 12 juni 15:00 uur.
Het festival biedt bezoekers een breed scala aan informatie en kraampjes waar een verscheidenheid aan eetgelegenheden zijn , in een scène met gezellige biertuinen , cocktail en champagne bars en een gevarieerde keuken .
Echter , de drukte van het stadsfestival is de 'main stage' . En een van de absolute hoogtepunten is ook dit jaar de beroemdheid talkshow 'The Wild Sofa' . Gerhard Hoffmann en zijn charmante assistente Tilly van Creutzfeldt-Jakob en Giselle d' Apricot gaan op zaterdag tussen 15-16 uur hun gasten uit politiek en cultuur door hun tempo jagen . (in Duits)
Een gevarieerd programma van rock tot pop , hip zaterdag en zondag om 23 uur tot 22 uur . En de homobars al doen hun deuren vroeg open voor hun bezoekers , vrijdag tot zondag . Een ideaal moment om de Gaybars rond de bekende Motzstrasse te bezoeken want meeste doen echt hun deuren open voor bezoekers.
bron - auteur : regenbogenfonds


22. Lesbisch-schwules Stadtfest Berlin op 14. en 15. Juni 2014 (weekend voor de CSD Parade).

Bars en clubs in Berlin
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.