21ste Straatfestival BerlijnBerlin. Voor de 21e keer is er de Lesbisch-schwules Stadtfest in Berlijn op 15 en 16 juni.
Nogmaals de regenboog vlaggen zullen golven tussen de bomen van Motzstraße en de ongeveer 300.000 bezoekers zullen hier zijn voor het weekend.

Het publiek vindt zijn weg via info stands opgezet door de homo gemeenschap.

Lesbiennes, homo's, hetero's, families, nieuwsgierige kinderen en toeristen zullen op dit dit straatfestival zijn.
  Dit jaar zijn er tientallen hoogtepunten verspreid over verschillende fasen in de Motzstraße gebied.
Op zaterdag om 15:00 zal er een politiek gesprek zijn <a href="http://youtu.be/MmD9ajphmbo" target="_blank">'Das wilde Sofa'</a> op het hoofdpodium . (met journalist Carolin Emcke).

Later om 22.00 uur zal de queer Weense popband Jimmy und die Stricherjungs spelen op podium en vervolgens zal op zondagavond Schlager koninginnen Die Kusinen overnemen.
  Als voor de vrouwenlesbian podium zullen indie disco band Normaal Liefde presteren op zaterdag om 20:30,
  evenals zangeres Suli Puschban zal komen op het podium op zondag om 16:00,
gevolgd door chanson-pop kampioen Princessin Hans om 17:00 op de Queer Media podium
 en eindigend rond die tijd voor het optreden van DJ Westbam op het Connection club podium op 19:00 tot in de zonsondergang.

In alle bars zullen vieringen hebben tot in de vroege uurtjes.
<hr/>
Het straat feest is op 15 en 16 juni om 11:00 uur .
bron - auteur : Gaybars.eu

  

De Berlin Christopher Street Pride Parde Day, is pas op 22.juni omstreeks 12:00 en Start: Kurfürstendamm / Joachimstaler Straße.

Het wordt volgens de weersverwachtingen zeer mooi weer dat weekend 15 en 16 juni ( vorig jaar was het voortdurend regenbuien ) .

Bars en clubs in Berlin
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.