1e Pleasure Winter Circuit Keulenkoln. Van 30 november 2012 tot zondag 2 december 2012 breek de hel los in de Rijn metropool.
Er zijn 8 partijen voor het Circuit party .
Zo is er de legendarische Cockpit met dit keer in de totaal vernieuwde Bootshaus, de Pop-Classic 'Poptastic' aan de Venue en in Keulen de populaire, 'Closer 2 Heaven' in het nog meer populair Loom .
  Naast de officiële Closing party 'Closer 2 Hell' op de onlangs geopende Zimmermanns, zal als een kers op de taart,een eigen Afterhour in hotspot Club Vanity.

Het Circuit doet zijn naam eer met 'Pleasuredome' die Keulen verandert in een tempel van plezier met haar groots programma.
Bears en hun Bearpride zullen de donkere zijde van de hoofdstad van de homo's en lesbiennes vieren als een gek.
Op de drie dagen van het Circuit, zal je kunnen ontspannen in Keulen in zijn eigen gaybar cultuur.
  De KERSTMIS AVENUE, de eau de cologne van Koln , heeft zijn eerste queer Kerstmarkt in de barscene van Schaafenstraße en de Rudolfplatz op vrijdag tot zondag.
Deze 'iets anders' Kerstmarkt is gebaseerd op een moderne, pre-kerst sfeer met unieke licht ontwerp, sfeervolle muziek en queer optredens op hun eigen showstage, en biedt hierbij een geweldige kaderprogramma voor de Winter Circuit.
<br/ > Keulen is altijd een bezoek waard. Maar dit jaar meer dan ooit!
In het eerste weekend van december de haar deuren opent in Gay captial Cologne.
bron - auteur : Cuitcuit

 
Foto's: FB

Bars en clubs in koln
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.