1 miljoen bezoekers aan GayPride Keulen 2013Köln. Zo veel bezoekers als nooit tevoren: Met een record van de Christopher Street Day parade is gegaan op zondagavond op 07 jul 2013 beëindigd in Keulen
.   Ongeveer een miljoen mensen waren op de weg, om de demonstratie parade te volgen voor de rechtsgelijkheid van homo's en lesbiennes.

Traditioneel luidt de Fantasy Pride in Phantasialand op 22 Juni de twee weken Pride in.
Het afgelopen weekend is traditioneel de parade finale.

Van 5 tot 7 Juli viert de oude stad Keulen ,de 2de grootste gaystad in Duitsland (na Berlijn).

Aan het begin van de CSD Pride weekend op vrijdag is er de Cologne Aids Gala en een groot feest voor de PartyAnimals in de bekende clubs en feestzalen.
.
De grote parade is traditioneel op zondag en zeker op 7 juli was het een zeer warme zonnige dag.

De Keulen CSD_Parade heeft uiteraard plaatsgevonden , maar het heeft toch problemen geleverd om alles nog een keer te organiseren.
De parade werd eerst afgelast en om alleen dan opnieuw te geregistreerd onder een nieuw bestuur.
Net zoals is gebeurd in Londen Prides zijn er altijd problemen met de grootte van de parade.
De gaybars in de Gay Bermuda Driehoek had veel publiek en traditioneel ook een straatfestival.
Een Gaypride die veel beloofd in een verkiezingperiode.
We zullen zien wat het zal opbrengen .
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Köln
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.