wereld AIDS dagAntwerpen. Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.
In België gaat het dan wel de juiste kant op met een dalend aantal nieuwe diagnoses, wereldwijd telden we vorig jaar 1,8 miljoen nieuwe diagnoses met hiv, 21,7 miljoen mensen leven nu met hiv. 940.000 mensen stierven aan de gevolgen van aids.

Mr Gay Belgium steunt projectie van reuze rood lint op stadhuis Antwerpen in kader van wereldaidsdag.

Om solidariteit te tonen met iedereen getroffen door de ziekte, roept Mr Gay Belgium samen met Sensoa op het rode lintje te dragen.
In vijf steden waaronder ook Antwerpen zal daarom op 1 december een reuze rood lint geprojecteerd worden op openbare gebouwen.

Vanaf vijf uur ís namiddags tot elf uur ís avonds zal het Stadhuis van Antwerpen getooid worden met het rood lint.
Mr Gay Belgium 2018 Bart Hesters zal samen met vrijwilligers van Sensoa vanaf vijf uur ook rode lintjes uitdelen op de Grote Markt.

bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Antwerpen
       

Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.