wereld AIDS dagAntwerpen. Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.
In België gaat het dan wel de juiste kant op met een dalend aantal nieuwe diagnoses, wereldwijd telden we vorig jaar 1,8 miljoen nieuwe diagnoses met hiv, 21,7 miljoen mensen leven nu met hiv. 940.000 mensen stierven aan de gevolgen van aids.

Mr Gay Belgium steunt projectie van reuze rood lint op stadhuis Antwerpen in kader van wereldaidsdag.

Om solidariteit te tonen met iedereen getroffen door de ziekte, roept Mr Gay Belgium samen met Sensoa op het rode lintje te dragen.
In vijf steden waaronder ook Antwerpen zal daarom op 1 december een reuze rood lint geprojecteerd worden op openbare gebouwen.

Vanaf vijf uur ís namiddags tot elf uur ís avonds zal het Stadhuis van Antwerpen getooid worden met het rood lint.
Mr Gay Belgium 2018 Bart Hesters zal samen met vrijwilligers van Sensoa vanaf vijf uur ook rode lintjes uitdelen op de Grote Markt.

bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Antwerpen
       

Mister Gay Belgium 2019 Matthias De Roover werd verkozen tot Mister Gay Belgium 2019.


Zijn Mister Gay verkiezingen nog nodig? Zijn Mister Gay verkiezingen nog nodig? Vaak wordt de vraag gesteld of homo's het nu beter hebben of dat er nog kleurrijke gayprotesten nog nodig zijn . Ook de Mister Gay verkiezingen zijn vaak in vraag gesteld . Zijn deze wel echt nodig ?

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Mister Gay Belgium Gouden 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.