café Twilight gaat terug open op 2 augustusAntwerpen. Holebicafé Twilight heeft nieuwe eigenaars en de zaak heropent op woensdag 2 augustus met een feestelijke receptie.ex-uitbater Jeffrey Wuytack zoekt andere uitdagingen.

Holebibar Twilight is gekend in de gayscene in Antwerpen. Een eerste leven was in de Van Schoonhovenstraat , daarna aan de MAS onder andere naam en heropende onder de oude naam Twilight in 2014 aan het Theaterplein.

De zaak werd zeer populair zeker in de weekends met de marktdagen en de vele feestjes aan het terras met optredens van bekende artiesten. Homocafé Twilight werd verkocht door ex-uitbater Jeffrey en Christophe gaan voor een nieuw avontuur.

De nieuwe eigenaren Thomas en Nico willen de huidige sfeer behouden met de charme van het bruine café en de nabijheid van de Theaterplein.

Het grote probleem van de Twilight is de beperkte ruimte binnen. Maar daarvoor hebben ze een groot buiten terras voor het zeer openlijk publiek.

Maandag en dinsdag is de Twilight gesloten, maar de gezellige open sfeer die laat je nooit los.
Bron / auteur : markverb

  
Foto's: gaybars


opening op woensdag 2 augustus.

website link Twilight

       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.