boekhandel het Verschil sluit eind oktoberAntwerpen. Boekhandel het Verschil in Antwerpen bestaat dit jaar zijn 18de verjaardag. Veel feestvreugde was er niet omdat het nu vijf voor twaalf is voor de bekende boekhandel.Eind oktober sluit de boekhandel.

Na 19 jaar zal 't Verschil eind oktober ophouden te bestaan. Wil je een nieuw begin mee mogelijk maken? Kom dan op 31 oktober zeker naar het afscheidsfeest.

De boekhandel deed zijn deuren open in 1996 en had een groot succes door zijn aanbod van boeken , informatie , films en diverse ondergoed .

In 2005 verhuisde de winkel naar een groter pand aan de overkant van de straat.

Met het uitbreken van de crisis en het succes van de internetshops kwamen er minder bezoekers naar de winkel. Nu had de boekhandel al sinds jaren een eigen internetshop voor hun klanten en levert nog veel bestellingen met de post aan huis.

Blijkbaar gaan vaak bezoekers hun aankopen doen in het buitenland met hogere leveringskosten dan bij de boekhandel maar soms ook wegens verkopen met verlies van sommige buitenlandse internetshops. Voor sommige producten uit het buitenland moet vaak ook douane kosten betaald worden waardoor de aankoop veel duurder wordt.

Op 31 oktober stopt de boekhandel op zijn huidige locatie. Op 25 maart 2016 openen ze op de nieuwe locatie op de Draakplaats in Antwerpen! De online winkel www.verschil.be blijft wel open .

bron - auteur : Gaybars.eu

Foto's: Mark


De internetshop blijft 24/24 open.

website link www.verschil.be

       

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Mister Gay Belgium Gouden 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.