boekhandel het Verschil sluit eind oktoberAntwerpen. Boekhandel het Verschil in Antwerpen bestaat dit jaar zijn 18de verjaardag. Veel feestvreugde was er niet omdat het nu vijf voor twaalf is voor de bekende boekhandel.Eind oktober sluit de boekhandel.

Na 19 jaar zal 't Verschil eind oktober ophouden te bestaan. Wil je een nieuw begin mee mogelijk maken? Kom dan op 31 oktober zeker naar het afscheidsfeest.

De boekhandel deed zijn deuren open in 1996 en had een groot succes door zijn aanbod van boeken , informatie , films en diverse ondergoed .

In 2005 verhuisde de winkel naar een groter pand aan de overkant van de straat.

Met het uitbreken van de crisis en het succes van de internetshops kwamen er minder bezoekers naar de winkel. Nu had de boekhandel al sinds jaren een eigen internetshop voor hun klanten en levert nog veel bestellingen met de post aan huis.

Blijkbaar gaan vaak bezoekers hun aankopen doen in het buitenland met hogere leveringskosten dan bij de boekhandel maar soms ook wegens verkopen met verlies van sommige buitenlandse internetshops. Voor sommige producten uit het buitenland moet vaak ook douane kosten betaald worden waardoor de aankoop veel duurder wordt.

Op 31 oktober stopt de boekhandel op zijn huidige locatie. Op 25 maart 2016 openen ze op de nieuwe locatie op de Draakplaats in Antwerpen! De online winkel www.verschil.be blijft wel open .

bron - auteur : Gaybars.eu

Foto's: Mark


De internetshop blijft 24/24 open.

website link www.verschil.be

       

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.