Tweede Leatherpride AntwerpenAntwerpen. Deze maand kunnen de liefhebbers van fetisj en Leather helemaal uit de bol gaan op een nieuwe Belgium Leatherpride 2011 Antwerp. In deze editie is er de Mister Leather Belgium 2011 verkiezing op zondag , Mezzo Giorno, Big Bang, Mega Party's en Popiâs Hysterical Sightseeing Tour . Op januari 2010 was er de eerste Leatherpride Belgium en deze was zeer succesvol . Er worden deze maand ook duizenden deelnemers verwacht op de verschillende evenementen op oude en nieuwe locaties vanuit heel de wereld. Leatherpride 2011 Antwerpen van 20 tot 24 januari 2011.
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Antwerpen
       

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Mister Gay Belgium Gouden 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.