Sandro Cossero is Mister Leather Belgium 2017Antwerpen. Sandro Cossero uit Antwerpen werd tijdens het indoor Gayevent Darklands, van Leatherpride Belgium, verkozen tot Mr Leather Belgium 2017.

De punten werden verdeeld 50/50 onder het pubiek en de jury waaronder Arthur Peremans , David Bailey , Georges Peeters, Jeff Tucker en Joe King.Er waren vier leather kandidaten om Mister Leather Belgium 2016 Georges Peeters op te volgen: Mika ,Gert Jan, Jose en Sandro. De verschillende kandidaten hebben hun presentatie gegeven tijdens de Mister Leather Belgium verkiezingen en hadden ook een persoonlijke act.

De winnaar werd Sandro en heeft Italiaanse roots, komende uit Limburg en woont nu in Antwerpen. Hij is leerkracht van beroep.

De vorige winnaar van 2016 ,Georges Peeters ,zal België nog vertegenwoordigen op International Mister Leather in Chicago in mei 2017.

Op 14 oktober 2017 zal in Brussel de titel van Mister Bear Belgium 2017 plaatsvinden.

Bron / auteur : markverb
Foto: markverb


Bars en clubs in Antwerpen
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.