Roger Gosalbez en Aaron Koenigs zijn aanwezig op de Mr. Gay Belgium gala 2016 avondAntwerpen. Op Mr. Gay Belgium gala 2016 zal er ook een internationale delegatie aanwezig zijn.

Enkele weken geleden vonden in Malta de Mr. Gay World verkiezingen plaats.
De uiteindelijke winnaar zal gedurende 1 jaar de LGBT ambassadeur als Mr. Gay World 2016 zijn .
Dit werd de Spaanse Roger Gosalbez.
Op zaterdag 28 mei 2016 zal hij aanwezig zijn tijdens het gala van Mr. Gay Belgium 2016 in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Maar naast Mr.Gay World 2016 Roger Gosalbez zal tijdens het Mr. Gay Belgium gala 2016 nog een internationaal bezoek aanwezig zijn op 28 mei namelijk
Aaron Koenigs die enkele maanden geleden verkozen werd tot de 'huidige' Mr. Gay Germany 2015 en Duitslad vertegenwoordigde op de Mr. Gay World verkiezingen in Malta.

bron - auteur : Gaybars.eu

Wil jij er nog graag bij zijn? De laatste tickets zijn te verkrijgen via : http://www.elckerlyc.be/programma/product-19515.htm

Bars en clubs in Antwerpen
       

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Mister Gay Belgium Gouden 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.