Ook regenboogzebrapaden in Antwerpen aan Suikerrui en MinderbroedersruiAntwerpen. Antwerpen krijgt ook voor Antwerp Pride regenboogzebrapaden. De locaties zijn voorziet voor Antwerp Pride met twee kruispunten van regenboogzebrapaden. De twee locaties zijn het kruispunt van de ­Suikerrui met de Ernest Van Dijckkaai en aan het kruispunt van Lange Koepoortstraat met de Minderbroedersrui en met de Sint-Paulusplaats.

De locaties zijn wel goed gekozen , namelijk het Steenplein waar Antwerp Pride zijn festival party houdt en aan de Minderbroedersrui die bekend stond als de nieuwe gaystreet in Antwerpen , rechtover Gaybar Que Pasa .

Ook in Brussel waren er tijdens de pride ook regenboogzebrapaden aan de Steenstraat.

De regenboogzebrapaden in Antwerpen zijn een initiatief van districtsraadslid ­Christophe Wuyts (Open Vld).

Bron / auteur : Gaybars.euBars en clubs in Antwerpen
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.