RedandBlue wordt overgedragen naar een jongere generatieAntwerpen. Het nachtleven van 17 jaar geleden is totaal anders geworden. Stichter Ludo Smits heeft besloten om zijn RedandBlue over te dragen naar een jongere generatie. Het nachtleven van, 22:00 uur tot 08:00 uur ,werd te zwaar voor de 63-jarige Ludo Smits. Ludo Smits heeft eerst begonnen met een open homobar 'Hessenhuis' (jaren geleden overgedragen aan andere eigenaar Lode) ,die totaal verschilde van de gesloten 'beldeur' bars in de Van Schoonhovenstraat toen.(de homobars in de van schoonhovenstraat zijn nu alle verdwenen sinds jaren). Na succesvolle jaren vond Ludo dat het nodig was om de zaak over te dragen.

Nourdin Ben Sellam was al 15 jaar werkzaam in de RedandBlue in verschillende functies. Laatste jaren was hij de manager van RedandBlue voor de dagelijke leiding. Met Nourdin zal er nu door Red&Blue een nieuwe wind waaien. Terwijl vroeger het een zuivere exclusieve discoteek voor homo's was , gaat er nu meer een discoteek worden voor iedereen worden.

Het naxchtleven is in afgelopen 17 jaar grondig veranderd en een exclusieve homo discoteek is niet meer nodig in deze 'smartphone' tijd.

Een naamsverandering zal er mogelijk komen in december om zo een breed mogelijk puliek aan te spreken. Het zijn moeilijke tijden voor de horeca en daarom zullen er een aantal herstructureringen doorgevoerd worden om te kunnen overleven. De 'men only' evenementen op minder regelmatige basis terugkomen omdat er nog steeds soms een nood is aan zulke evementen. De populaire concepten als de We ­Love Thursdays voor studenten, of de Studio54-discofeestjes blijven en zullen uiteraard worden aangevuld met nieuwe ideeën.
Bron / auteur : Mark Verbeeck
Foto: facebook

Bars en clubs in Antwerpen
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.