Red and Blue wordt Cargo ClubAntwerpen. Wees gerust , de iconische naam Red and Blue blijft bestaan alleen gaan deze over onder een nieuwe naam Cargo Club. Nourdin Ben Sellam werd de nieuwe eigenaar van Red&Blue, de beroemde club in het Schipperskwartier. Hij werkte er vijftien jaar, eerst als afruimer en daarna als manager. Sinds deze zomer treedt hij naar buiten als de opvolger van Ludo Smits, die de club de voorbije negentien jaar heeft uitgebaat.

Om mee te kunnen evolueren met de tijdsgeest van het nachtleven zijn er grote veranderingen gebeurd.De oude Red & Blue club werd verbouwd.

Een paar maanden geleden hebben we kunnen vernemen dat de Red & Blue overgenomen werd door nieuwe manager. Om mee te kunnen evolueren met de tijdsgeest van het nachtleven zijn ze intern al enkele maanden bezig geweest met grote veranderingen!

Ondertussen is het eigenlijk zover! De verfraaiingswerken zijn aan de gang en er zijn al een paar dingen gesloopt, heropgebouwd en andere speciale dingen werden geleverd!We krijgen een nieuwe club.

De naamsverandering werd intern besproken tot Cargo Club. De iconische naam Red & Blue blijft wel voortbestaan want deze heeft al 19 jaar lang mooie herinneringen gebracht maar deze naam zal enkel nog gebruikt worden voor gay events die zij zelf organiseren!

Red & Blue krijgt dus een overkoepelende naam Cargo Club.

Bron / auteur : Mark Verbeeck
Foto: Mark

opgelet ! door verbouwingen is er geen party op 7 januari 2017

Bars en clubs in Antwerpen
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.