OnderbroekjounalistiekBrussel. Op een morgen staat een journalist op en weet niet waarover hij vandaag een artikel zou schrijven. Niet over de oorlog, aanslagen, voetbal,... Nee ;laat hij maar eens de straat op gaan om aan iedereen te vragen of hij of zij elke dag wel een schone onderbroek aandoet en dat worden dan de headlines van de pers de volgende dag.

Hoe kristisch zijn nog de berichten in de krant?

Als je de nieuwsberichten leest over de gay scene , beter naam homo milieu , lijkt het meer op een show van veel jaloezie en concurrentie. Het lijkt dat iedereen in oorlog is.

In werkelijkheid gaat het veek rustiger en veel vriendschappelijker.

Deze nieuwswebsite wil in de nieuwsrubrieken een bijdrage leveren aan het maatschappelijk debat over actuele thema’s. We doen dit omdat we het belangrijk vinden om verschillende stemmen en meningen te horen publiceren we regelmatig opinieteksten en reportages.

We gaan hierdoor dieper in het echte homo leven , de cultuur , sub cultuur , donkere wereld en realtiteit. de scherpe kantjes halen we eruit uiteraard.

En antwoord op de vraag van de onderbroeken: Iedereen ververs ze iedere dag of meermaals zelfs.Elke auteur schrijft natuurlijk in eigen naam of in die van zijn vereniging. Zij zijn baak verantwoordelijk voor de inhoud van de teksten en verslaggevingen.

Bron / auteur : Mark
Foto: dreamstime


Lifestyle rubriek / reportages / duiding

Journaal
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.