Nordine is Mister Leather Belgium 2014Brussel. Nordine Bassista uit Brussel is Mister Leather Belgium 2014. Nordine werd verkozen uit 4 kandidaten tijdens de 5de editie van de Belgium Leatherpride in Antwerpen op 8 februari .

Nordine zal een project steunen dat zal bijdragen tot de ganse homo gemeenschap in strijd tegen gay bashing en homofobia .
Het doel is een zelfverdedigings club op te richten voor homo om de baas te zijn tijdens een poging tot gay bashing en om zich te laten zien dat je de baas bent .
Er zal ook opvang voorzien worden voor mensen die steun nodig hebben bij een geval van gay bashing .

Verder zal Nordin samen met zijn vriend Julien de eerste rubber vereniging in België opgerichten.
Hij wil de rubber scene in België meer gestalte geven.
Volgens Nordine is het niet duur om rubbere kleding aan te kopen , zowel in de reguliere shops als op de tweedehands markt .

Ook zal hij steun geven voor een rubberparty in Manchester op 21 maart.

We geven Nordine de volle steun en hopen dat al zijn projecten zullen slagen .
bron - auteur : Mark

 
Foto's: Gaybiz


Mister Leather Belgium 2014

Bars en clubs in Brussel
       

Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.