Nordine is Mister Leather Belgium 2014Brussel. Nordine Bassista uit Brussel is Mister Leather Belgium 2014. Nordine werd verkozen uit 4 kandidaten tijdens de 5de editie van de Belgium Leatherpride in Antwerpen op 8 februari .

Nordine zal een project steunen dat zal bijdragen tot de ganse homo gemeenschap in strijd tegen gay bashing en homofobia .
Het doel is een zelfverdedigings club op te richten voor homo om de baas te zijn tijdens een poging tot gay bashing en om zich te laten zien dat je de baas bent .
Er zal ook opvang voorzien worden voor mensen die steun nodig hebben bij een geval van gay bashing .

Verder zal Nordin samen met zijn vriend Julien de eerste rubber vereniging in België opgerichten.
Hij wil de rubber scene in België meer gestalte geven.
Volgens Nordine is het niet duur om rubbere kleding aan te kopen , zowel in de reguliere shops als op de tweedehands markt .

Ook zal hij steun geven voor een rubberparty in Manchester op 21 maart.

We geven Nordine de volle steun en hopen dat al zijn projecten zullen slagen .
bron - auteur : Mark

 
Foto's: Gaybiz


Mister Leather Belgium 2014

Bars en clubs in Brussel
       

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Mister Gay Belgium Gouden 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.