Nicole en Hugo maken comeback op Antwerp Pride Closing FestivalAntwerpen. Tijdens de slotdag van Antwerp Pride gaan Nicole en Hugo een surprise act maken voor het Antwerp Pride Closing Festival 2016 . Nicole en Hugo zullen hun comeback maken op de Grote Markt tijdens het slotfeest van Antwerp Pride 2016.

Ze zijn dan wel officieel gestopt met optreden, maar ze hadden voorgenomen voor gelegenheden nog op te treden voor publiek .Voor Antwerp Pride keren ze dus graag nog een keer terug naar het podium.

Op zondag 14 augustus halen Nicole en Hugo hun grootste hits nog een allerlaatste keer boven tijdens dit unieke en gratis optreden met live orkest. Met het stadhuis als achtergrond kan de hele Grote Markt meezingen met hits als 'Goeiemorgen, morgen' en 'Baby, baby'. Het wordt een bijzondere comeback van Vlaanderens meest sympathieke showbizzkoppel dat altijd en nog steeds een grote steun is voor de holebi- en transgenderbeweging.

Maar tijdens het Closing Festival zijn er niet enkel Nicole en Hugo , maar ook Zeester, La Diva Live, Gregory Frateur, Sandra Kim en niemand minder dan Dana International staan mee op de affiche. De dames van Maskara en Dimi en The Coming Out Band maken de affiche compleet op zondag. Joe FM presentatrice Nathalie Delporte en Ment TV gezicht Dimitri Vantomme zullen alles leiden in goede banen.

Het Antwerp Pride Closing Festival is gratis en vindt plaats op zondag 14 augustus vanaf 14 uur. Iedereen is welkom.

Ze vragen iedereen op tijd te komt, want als de Grote Markt vol is, is ze nu eenmaal vol. Er werd voor gezorgd dat de grote markt meer publiek kan ontvangen dan vorige jaren door aanpassinghen in de inrichting .Ook vragen ze dat het publiek om rugzakken en grote tassen thuis te laten. Dit laatste geldt ook voor de parade en Wave festival op zaterdag .

Het Closing Festival is het slotfeest van Antwerp Pride 2016, dat dit jaar in het teken staat van LGBT-vluchtelingen. Het Closing Festival zal voor het eerst getolkt worden in gebarentaal.Het slotfeest start om 14:00 uur .

bron - auteur : Mark Verbeeck

       

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.