Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome'Antwerpen. Het 'Everybody Wellcome'-project.

'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. 'Everybody Wellcome' bevindt zich in de allereerste fase, maar ze verzamelen een groep van mensen om alle aspecten van onze gemeenschap te vertegenwoordigen. Samen willen ze dat ze een reeks richtlijnen ontwikkelen die organisatoren van evenementen kunnen gebruiken om hun evenementen echt gastvrij voor iedereen te maken in de leather scene.

Wat is een boodschap naar een nieuwe Mr Leather:

Joe King: 'Het is een grote taak die toewijding vraagt. Toewijding en diepe kennis is vereist als voor een Mr Leather. Hun persoonlijke leerscene gaat het hele jaar door en wanneer ze naar evenementen gaan, ben je er om een ​​regio te vertegenwoordigen. Ze hebben de mogelijkheid om je nieuwe publieke stem te gebruiken . Zo laat het tellen en doe er iets positiefs mee. Het is een enorm voorrecht om je gemeenschap en regio te vertegenwoordigen , toon je trots en wees geen diva. Ze hebben een paar hele fijne mannen gehad die de titel Mr Leather hadden, dus vraag om hun advies. Eindelijk wees jezelf en heb plezier!' (Oh, de sjerpen gloeien ook in de donkere kamer)

Zou het je leven kunnen veranderen door Mr Leather te zijn ?

Joe King: 'Het is op zoveel manieren veranderd, het is gek. Nu heb ik vrienden in bijna elk land van Europa, in heel Amerika en in Australië. Ik heb mezelf hard opgedrongen om mijn angst te overwinnen om spreken in het openbaar . '

bron - auteur : Leatherpride.world

Foto's: D81photos

main picture photographed by D81photos

Bars en clubs in Antwerpen
       

Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.