Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome'Antwerpen. Het 'Everybody Wellcome'-project.

'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. 'Everybody Wellcome' bevindt zich in de allereerste fase, maar ze verzamelen een groep van mensen om alle aspecten van onze gemeenschap te vertegenwoordigen. Samen willen ze dat ze een reeks richtlijnen ontwikkelen die organisatoren van evenementen kunnen gebruiken om hun evenementen echt gastvrij voor iedereen te maken in de leather scene.

Wat is een boodschap naar een nieuwe Mr Leather:

Joe King: 'Het is een grote taak die toewijding vraagt. Toewijding en diepe kennis is vereist als voor een Mr Leather. Hun persoonlijke leerscene gaat het hele jaar door en wanneer ze naar evenementen gaan, ben je er om een ​​regio te vertegenwoordigen. Ze hebben de mogelijkheid om je nieuwe publieke stem te gebruiken . Zo laat het tellen en doe er iets positiefs mee. Het is een enorm voorrecht om je gemeenschap en regio te vertegenwoordigen , toon je trots en wees geen diva. Ze hebben een paar hele fijne mannen gehad die de titel Mr Leather hadden, dus vraag om hun advies. Eindelijk wees jezelf en heb plezier!' (Oh, de sjerpen gloeien ook in de donkere kamer)

Zou het je leven kunnen veranderen door Mr Leather te zijn ?

Joe King: 'Het is op zoveel manieren veranderd, het is gek. Nu heb ik vrienden in bijna elk land van Europa, in heel Amerika en in Australië. Ik heb mezelf hard opgedrongen om mijn angst te overwinnen om spreken in het openbaar . '

bron - auteur : Leatherpride.world

Foto's: D81photos

main picture photographed by D81photos

Bars en clubs in Antwerpen
       

Mister Gay Belgium 2019 Matthias De Roover werd verkozen tot Mister Gay Belgium 2019.


Zijn Mister Gay verkiezingen nog nodig? Zijn Mister Gay verkiezingen nog nodig? Vaak wordt de vraag gesteld of homo's het nu beter hebben of dat er nog kleurrijke gayprotesten nog nodig zijn . Ook de Mister Gay verkiezingen zijn vaak in vraag gesteld . Zijn deze wel echt nodig ?

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Mister Gay Belgium Gouden 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.