Mister Gay Belgium Gouden 12Antwerpen. Mister Gay Belgium : Ook in 2019 nog steeds rolmodellen nodig.
Gouden 12
Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Dit jaar zijn er weer bruisende kandidaten met elk hun eigen verhaal.
(later meer)

Aan de oproep om de 33-jarige, verpleegkundige, Bart Hesters, op te volgen als Mister Gay Belgium 2019 gaven meer dan 114 mannen een positief gevolg.

De Mister Gay-organisatie gaat voor het 7dejaar op rij op zoek naar een man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en bovenal een ambassadeur, rolmodel die gebeten is door de LHBT-thematiek.

De kandidaten zullen zich gedurende 4 maanden lang actief inzetten voor en binnen de LHBT-gemeenschap met als afsluiter een finale gala dat zal plaatsvinden op zaterdag 1 juni 2019 in hart van Antwerpen-Theater Elckerlyc.

Nu out, straks ook ou(d/t)
Als voorvechter van gelijkheid en de mening dat iedereen overal 100% zichzelf moet kunnen zijn, ook binnen woonzorgcentra, wil de regerende Mister Gay Belgium Bart Hesters zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek rond ouderen LGBT'ers in woonzorgcentra. Iemand die een foto wil plaatsen in zijn rustkamer van zijn overleden partner van hetzelfde geslacht ,zou geen probleem meer mogen zijn .

Onder dat motto lanceert hij de Nu out, straks ook ou(d/t) video- en postercampagne i.s.m. rusthuisgroep Armonea.

Mr. Gay World 2019
Bart Hesters zal later dit jaar ons land vertegenwoordigen op de Mr. Gay World verkiezingen in Kaapstad, Zuid-Afrika tussen 28 april 4 mei.

Voting: Vanaf 12 februari 2019 kan iedereen gratis zijn of haar stem uitbrengen op één van de 12 finalisten via dé gay lifestyle tv-zender OUTtv. (www.out.tv)

bron - auteur : markverb
Foto: gaybars


Bars en clubs in Antwerpen
       

Zijn Mister Gay verkiezingen nog nodig? Zijn Mister Gay verkiezingen nog nodig? Vaak wordt de vraag gesteld of homo's het nu beter hebben of dat er nog kleurrijke gayprotesten nog nodig zijn . Ook de Mister Gay verkiezingen zijn vaak in vraag gesteld . Zijn deze wel echt nodig ?

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.