Luc Cuypers is Mister Leather Belgium 2010



. Luc Cuypers is Mister Leather Belgium 2010 . Deze werd verkozen uit 4 kandidaten tijdens de eerste leatherpride Antwerp 2010.
Bennet Thomas haalde een verdienstelijke 2de plaats .
Serge Van Camp , Luc Cuypers , Nennet Thomas en Sven Cleyman waren de kandidaten voor de Mister Leather Belgium 2010 titel bij de verkiezingen in Mezzo Giorno op 24 januari 2010 .
Iedere kandidaat gaf een interview en een eigen show waarbij de aanwezige bezoekers konden kiezen .

De jongste kandidaat Sven gaf een dressshow maar liet zien dat hij geen kleine was. Als jongste kandidaat was hij niet de machofiguur als de 3 andere kandidaten .
Bennet Thomas was de donkere jongen uit de groep. Dat gaf een goede indruk na op het publiek .
Luc deed een presentatie met een andere man op het podium en liet zien dat hij een echte leatherman is .
Serge liet zich als meester zien met zware uitspraken naar het publiek toe , maar daar stond het publiek niet op te wachten , eerder mager dus .
<br> De keuze was bij de presentatie snel gemaakt door het publiek maar het duurde tot de avond voor alle stemmen geteld waren .
De winnaar werd dus Luc Cuypers die in bijzijn van onderandere Mister Leather Germany ,Europe ,NRW (Koln) , America zijn titel en scherp in ontvangt mocht nemen .


bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in




       

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Mister Gay Belgium Gouden 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.