Lesley-Ann Poppe en Bart Kaëll mee in jury Mr. Gay Belgium Gala 2016Antwerpen. Mister Gay Belgium 2016 Gala op zaterdag 28 mei wordt niet alleen een verkiezing maar ook veel bekende jury leden hebben zich present aangemeld , waaronder nu ook Lesley-Ann Poppe en Bart Kaëll.

Lesley-Ann Poppe is de meeste bekende en besproken blondine van België. Iedereen leerde Lesley-Ann Poppe kennen door haar deelname aan o.a. het VIER programma Komen Eten. Ondertussen heeft ze een eigen make-up lijn, schrijft ze boeken over gezond en vegetarisch koken, stond ze op de cover op het magazine Playboy. Maar in een iets verder verleden (in 2008) werd ze gekroond tot Miss Globe Belgium. Lesley-Ann weet dus goed over welke kwaliteiten een Mister Ambassadeur moet beschikken. Op zaterdag 28 mei zal ze deel uitmaken van de jury tijdens het Mr. Gay Belgium Gala in Theater Elckerlyc.

'De Marie-Louise, Zeil je voor het eerst, mooi weer vandaag ....'.
Stuk voor stuk hits van Schlagerzanger Bart Kaëll, die in 2010 openlijk uitkwam voor zijn relatie met TV show presentator Luc Appermont. Bart zal dus op zaterdag 28 mei alvast ook zijn blik werpen op de 12 MGB finalisten tijdens het Mr. Gay Belgium Gala 2016 in Theater Elckerlyc, want als ervaren entertainer en presentator van ook de Mini-playback-show, de Soundmixshow en het Rad van Fortuin zal hij letten op de algemene podiumuitstraling waarover een LGBT ambassadeur zeker moet beschikken. Zijn ervaring zal goed van pas komen om de geschikte LGBT ambassadeur te vinden .

bron - auteur : Gaybars.eu

Wil jij er op 28 mei ook graag bij zijn? Surf dan snel voor tickets naar : http://www.elckerlyc.be/programma/product-19515.htm

Bars en clubs in Antwerpen
       

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.