Leatherpride Antwerp 2013 en DarklandsAntwerpen. Leatherpride
Van 17 tot 21 januari 2013 vindt in Antwerpen de vierde editie plaats van Leatherpride Belgium.
Voor het eerst komt daar ook een zogenaamd ‘mainevent’ bij kijken dat luistert naar de naam Darklands.
Vorig jaar vonden nog een 3000 tal liefhebbers de weg naar de Scheldestad voor een onvergetelijk feest van leer, liefde en lol.
Met het uitgebreide programma van dit jaar hopen de organisatoren er nog een schepje bovenop te doen.

Darklands
Wanneer we organisator Jeroen vragen wat Darklands precies is moet blijken dat dat geen eenvoudige vraag is.
‘Darklands kan je nog het best omschrijven als een ‘Indoor Gay Fetish Funfair’.
Het biedt bezoekers de kans om de winterkou van januari even achter zich te laten en de namiddag door te brengen in het gezelschap van de nieuwe en bekende gezichten in de scene.
Ik kan het best omschrijven als een mix van de Leather & Fetish markt tijdens International Mister Leather in Chicago, de Folsom street fair, Hustlaball, met daarbij nog een breed pakket aan randactiviteiten.’

En dat is nog licht uitgedrukt.
Op Darklands kan de bezoekers voor een luttele € 12 twee dagen lang genieten van diverse optredens van grote namen uit de Europese fetisj industrie en tussendoor naar hartenlust winkelen op de leer- en fetish markt met daarop bekende merken zoals Mister B, Plan B, enz… .
Drie lezingen en 4 workshops die iedere dag gebracht worden (de workshops op zaterdag elk 2 maal) zorgen voor een inhoudelijk luik aan dit evenement.
Daarnaast voorzien we nog een hoop randanimatie.
Om ze even op te sommen: Gratis Brunch op zondag, ECMC-meeting, 2de hands fetish markt, een fetish beauty parlour, een dog kennel, enz …

Grotere shows op het hoofdpodium waaronder Mister Leather Belgium 2013 en X-Awards maken het programma compleet.

Mister Leather Belgium
Naar traditie wordt er tijdens Leatherpride ook dit jaar een Mister Leather Belgium gekozen. De show verhuist van zondagavond tijdens Mezzo Giorno naar zaterdagmiddag tijdens Darklands.
Hiermee krijgt de verkiezing een volwaardig karakter. Jury en publiek kiezen de opvolger van Quentin Goffinet, Mr. Leather Belgium 2013.

bron - auteur : Jeroen

  
Foto's: Leatherpride


<b>4 grote feesten</b><br/> Het was vorig jaar duwen en trekken om binnen te geraken in The Boots of op de zaterdagnacht party. <br/>Dit jaar komt er daarom op vrijdag een bijkomende part ‘A Hard Night’ en de zaterdagparty verhuist naar een nieuwe locatie.<br/> Wie niet vies is van mooie rondingen kan op zaterdagnacht ook altijd terecht op ‘Mad Fetish’ de mixed-party met medewerking van Brigitte Moore, de Nederlandse latex-couturier bij uitstek.<br/> Mezzo Giorno blijft de getrouwe afsluiter van het weekend op zondag in de vooravond vanaf 18.00 uur.<br/><br/> ‘Vorig jaar zaten we met een zeker luxe probleem dat we veel meer bezoekers hadden dan verwacht. Dit met lange rijen om aan te schuiven tot gevolg en een volgestouwde dansvloer.<br/> Een dergelijke situatie stemt me niet gelukkig. Uiteindelijk wil ik dat bezoekers snel binnen zijn, snel geholpen worden aan garderobe of bar en een heel leuke nacht beleven.<br/> De Petrol Club waar we tot afgelopen editie op zaterdagnacht zaten kon de toevloed bezoekers niet verwerken.<br/> Daar we ook niet mochten helpen met het personeel van Petrol bij de garderobe of bar vonden we het noodzakelijk om te verhuizen naar een nieuwe locatie.<br/> Hier nemen we alles in eigen handen.<br/> Er is goed nagedacht over het entreesysteem, drankverkoop en garderobe.<br/> Dit keer gaan we voor een onberispelijk parcours.’<br/> Aldus organisator Jeroen van Lievenoogen

Bars en clubs in Antwerpen
       

Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.