LeatherPride Belgium 2018Antwerpen. Voor de negende editie van LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder en dit op een hoger niveau.

Vijf jaar geleden introduceerden ze het concept 'alles onder één dak'. Het is een zeer succesvol recept gebleken. Dag shows en entertainment worden gecombineerd met geweldige nachtleven-ervaringen. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd. Deze internationale editie ontvangt bezoekers van alle Europese landen en overzee (zelfs Australië en de VS).

Dit jaar een retrospectief van het werk van REX-tentoonstelling REXWORLD. Het werk vertegenwoordigt de levenslange toewijding van één man voor de vrijheid van meningsuiting en revolutionaire kunst, geworteld in de onverbloemde waarheid over onszelf. Veel jonge kijkers zullen contemplatief blijven na hun eerste blootstelling aan deze 'verborgen' kunst en inleiding tot de complexe onderwereld van de kunstenaar die bekend staat als REX.

Voor de editie 2018 hebben de 3 concepten onder 1 dak: Darklands: Show, entetainments en vele winkels, Mister Leather Belgium Contest, Mister Puppy Europe-wedstrijd, Mr Superhero F * tish-wedstrijd, Mr Rubber Europe-wedstrijd en 4 grote feesten (Dresscode van toepassing , geen crossdressing).

Voor de grote vroege kopers zijn de Darklands-winkels al open op vrijdagavond tot 21.00 uur (21.00 uur). Het zijn ook Diners, Bruches en de beroemde Pipi's Hysterical City Bus Tour, gepresenteerd door Pipi Von Saksen-Coburg en haar hond Chanel.

Er is veel voor alle soorten gay mannen (en vrouwen) in hun gekozen kleding va rubber , leather , sports , ... . Er is animatie genoeg in de grote ruimte van 2 zalen gedurende het ganse weekend.

Voor de vele shows, zijn er tolken in gebarentaal (op Engels) op Darklands om de shows toegankelijk te maken voor de slechthorende en dove mensen.

bron - auteur : Gaybars.eu

The work of REX exhibition REXWORLD


       

Mister Gay Belgium 2019 Matthias De Roover werd verkozen tot Mister Gay Belgium 2019.


Zijn Mister Gay verkiezingen nog nodig? Zijn Mister Gay verkiezingen nog nodig? Vaak wordt de vraag gesteld of homo's het nu beter hebben of dat er nog kleurrijke gayprotesten nog nodig zijn . Ook de Mister Gay verkiezingen zijn vaak in vraag gesteld . Zijn deze wel echt nodig ?

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Mister Gay Belgium Gouden 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.