Kriss uit Brussel is Mr Bear Belgium 2016Brussel. Voor het zesde opeenvolgende jaar welkomen we Bears uit heel Europa op 6 tot 9 oktober 2016 voor de BelgiumBear Pride 2016. Dit gay event (voorheen bekend als "Beer Weekend") vind plaats voor de eerste keer als BELGIË BEAR Pride in 2014.

De Brussels Bear gemeenschap wordt steeds groter. Diverse verenigingen en bedrijven hebben hun krachten gebundeld om het succes van deze BEARPRIDE 2016 editie te verzekeren. Het bevorderen van diversiteit en tolerantie, zowel in als buiten onze gemeenschap is essentieel voor de Brussels Bear gemeenschap en een noodzakelijk onderdeel van de BEAR PRIDE.

Het programma had omvat, excursies, rugby wedstrijd, lekker eten, rijkelijk of on the go!

De Belgium Bear pride werkt nauw samen met de Bear Pride gemeenschap van Nederland , Köln en Parijs. De pride kijkt uit naar hun gastvrijheid, en is trots van gasten uit heel Europa te ontvangen.

Mr Bear Verkiezing:

Op zaterdag 8 oktober 2016 wordt de Mr Bear verkiezing gehouden tijdens de dansfeest met SOKOOL-Berlijnse DJ's. Het evenement zal (in het kader van het thema van de Rising Beer) worden gehouden in de magische setting van het Vaudeville Theatre, toneel van extravagante party's in de jaren negentig en gelegen in het prestigieuze Koninginnegalerij. Het thema wordt geïnspireerd door feestelijkheden rond 150 jaar diplomatieke uitwisseling tussen België en Japan. De Bearpride België maakt van deze gelegenheid om onze diversiteit onder de homoseksuele bcommunity sterk te promoten.
Bron / auteur : Mark Verbeeck

Bars en clubs in Brussel
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.