Kelly Pfaff en Vincent Banic ook in jury Mister Gay BelgiumAntwerpen. Niet alleen de 12 Mr. Gay Belgium finalisten zullen op zaterdag 28 mei op het podium van Theater Elckerlyc het beste van zichzelf geven. De organisatie heeft ook weer bekende juryleden . Naast Kurt Rogiers en Leen Dendievel komen ook Kelly Pfaff en Vincent Banicin de jury.

In de VTM realitysoap De Pfaffs gaf DJ,model en presentatrice Kelly Pfaff al te kennen dat ze zich zeer comfortabel voelt binnen de LGBT gemeenschap, daarnaast stond ze meermaals als DJ op de affiche van enkele gay-events. In 2014 mochten we haar groep Boycode al op het Mister Gay podium verwelkomen, maar op zaterdag 28 mei 2016 zal de middelste dochter van de bekende Belgische doelman Jean-Marie Pfaff zelf haar opwachting maken, door te zetelen in de jury tijdens het Mr. Gay Belgium gala in Theater Elckerlyc.

Ook op zaterdag 28 mei 2016 zal Diesel Hermes model Vincent Banic bekend uit in de jongerenserie Het Huis Anubis en als JIM TV vj zetelen in de jury tijdens het Mr. Gay Belgium gala, waar hij o.a. zal letten op de uitstraling tijdens het dansen en de defilés, want Vincent nam in 2012 ook nog deel aan het VTM-programma 'Sterren op de dansvloer'.Vincent is een Vlaams acteur, videojockey en model van Kroatische afkomst aan vaderszijde, die tweetalig werd opgevoed in Vlaanderen.
bron - auteur : Gaybars.eu

Foto's: MGB en db-photo

Wil jij er ook graag bij zijn? Tickets & Info : www.mrgaybelgium.be


       

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.