Jaimie Deblieck is Mister Gay Belgium 2017Antwerpen. In de finalegala van MGB op zondag 27 mei 2017 in Theater Elckerlyc in Antwerpenvwerd de 18 jarige Jaimie Deblieck uit West-Vlaamse Roeselare gekozen tot Mister Gay Belgium 2017.

Hij volgt Raf Van Puymbroeck op die een jaar lang zich ingezet heeft in de sportdiversiteit. Een jaar lang zal Jaimie Deblieck nu de ambassadeur voor Belgische holebi's zijn. Jaimie Deblieck werkt in de tuinbouw. Zijn campagnethema is de acceptatie van holebi's en transgenders op de werkvloer.

Jaimie won ook de prijs van Mister Charity en Mister Fotogeniek in de wacht te slepen.

In de jury zaten de Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) en de andere juryleden kozen hem.

Jaimie mag als Mister Gay Belgium 2017 België vertegenwoordigen bij Mister Gay Europe 2017 in Augustus en Mister Gay World 2018 volgden jaar.

Gerrit Noerens (39) uit Welle werd eerste ereheer en Mister Sympathie. Ignace De Wolf (20) uit Genk werd tweede ereheer.

De galafinale was bracht een zeer schitterende show weer en iedere deelnemer gaf hier zijn eigen show en presentatie aan de jury.

Bijzondere aandacht werd gegeven aan Heroes of Football , een sport LGBT project dat ondersteund wordt door verschillende gay voetballers uit Europa.

Bron / auteur : markverb

  
Foto's: gaybarslinks :

http://www.heroesoffootball.eu/"
https://www.mrgaybelgium.be/

Bars en clubs in Antwerpen
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.