Het sprookjeshuwelijk van Robin en JensAntwerpen. Er was eens… twee mediapresentator die zijn prins op het witte paard verraste door hem ten huwelijk te vragen in het sprookjespark Efteling. Op zaterdag 20 augustus 2016 is het eindelijk zover: dan geven het radiohoofd van JOE en ATV-presentator Robin Vissenaekens (40) en internationaal OUTtv-gezicht Jens Geerts (28) elkaar het jawoord… Eindelijk!

Ook gay sprookjeshuwelijken zijn mogelijk. Zaterdag 20 augustus om 11u30 gaven Robin Vissenaekens (40) en Jens Geerts (28) elkaar het jawoord in het gemeentehuis van Stabroek. Behalve heuglijk nieuws, is dit niet zo heel spectaculair. Ware het niet dat de huwelijksceremonie volledig als een sprookjeshuwelijk beschouwd wordt.Robin had het wel moeilijk met het cerimoneel moment maar Jens stond klaar om Robin bij te staan.

Robin zal nu de pasie van Jens over Disneysprookjes en figuren moeten delen,maar dat gaat geen probleem zijn denkr Robin.

Radiohoofd van Joe en ATV-presentator Robin Vissenaekens en OUTtv-gezicht Jens Geerts stapten zaterdag n20 augustus na 8,5 jaar samen in het huwelijksbootje. "Het is een huwelijk waar onze vrienden en familieleden al jaren op gewacht hebben," zegt Jens, "Iedereen weet dat Robin en ik een onafscheidelijk duo vormen. Onze omgeving vroeg dan ook constant wanneer we de grote stap zouden zetten." Toen Robin Jens verraste met een sprookjesachtig aanzoek in de Efteling tijdens opnames van OUTtv, waren heel wat mensen in hun nopjes.Bron / auteur : Mark Verbeeck

Bars en clubs in Antwerpen
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.