George, Mr Leather Belgium 2016 werd 8ste in International Mister Leather in ChicagoBrussel. George, Mr Leather Belgium 2016, vertegenwoordigde ons land op de International Mister Leather verkiezing te CHICAGO onlangs. Er deden maar liefst 63 kandidaten mee vanuit de hele wereld. Uiteindelijk werd een top 20 weerhouden voor de finale.

Georges werd achtste plaats en dat is een zeer prachtig resultaat. Mister Gay Naturists International 2017 Ralph Bruneau is International Mister Leather 2017 geworden. Mister San Francisco Leather 2017 Geoff Millard is eerste ereheer en Mister Leather Europe 2016 Joe King is tweede ereheer.

IML is International Mister Leather (Mister world voor leermannen- IML).

Het doel van deze verkiezing is om een internationaal boegbeeld te hebben voor de leer gemeenschap. Iemand die een rolmodel kan zijn en de verschillende gemeenschappen kan samenbrengen. Zich sociaal geangageerd inzet. Betreft het bezoeken van de leergemeenschappen op de verschillende continenten, landen. Fundraising en charity werk doen. Steunen van nieuwe fetish clubs ed. Dit jaar was de 39 ste editie van IML.

Toen George Mister Gay Belgium (MLB) werd stond het vast dat hij zou meedoen aan IML. Je krijgt namelijk 1 maal in je leven de kans om mee te doen aan een event als dit. Het is zowat het laatste wat George als MLB internationaal kan doen. De sfeer tussen de kandidaten was volgens George opperbest. Tussen de Europeanen was de sfeer al top. George vermoed dat dat met de kandidaten van de andere continenten hetzelfde zal geweest zijn. Het is echt brotherhood, vrienden voor het leven. En van vorige edities weten we dat de kandidaten nog steeds contact hebben met elkaar.

George MGB2016 was met 63 kandidaten zijn. Dus had hij een 1 kans op 63. Hij weet natuurlijk ook niet wat ze zoeken van, de kandidaten. George wacht gewoon af en hij zag wel wat het verliep. Graag had hij zeker bij de laatste 20 gezeten. Met deze top 20 mogen ze een speech geven. George vind het gewoon al een hele eer dat ik de eerste MLB ben die na meer dan 10 jaar gaat deelnemen aan IML.

Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Brussel
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.