Darklands en Leatherpride Belgium 2018Antwerpen. We kunnen weer van een succesvolle editie van Belgium Leatherpride 2018 . Hoogtepunt is de bijna internationale grote gaybeurs en show event 'Darklands'. De Belgian Leatherpride en Darklands mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows , party's en fantasie.

Het decor speelde dit maal af in de future.

Er waren beide dagen samen meer dan 8000 bezoekers op deze editie en er waren ook meerdere shows waaronder de Mr. Puppy Europe 2018 , Mr. Leather Belgium 2018 en de X-Awards uitreiking.

In het publiek waren ook veel Puppy's aanwezig die zich goed lieten horen/. Voor alle Puppy's was er ook een K9 CAMP aanwezig om te spelen.

Mr. Leather Belgium:


Darklands:

De shops deden goede verkoop tijdens Darklands. Veel intresse van jongeren ook naar nieuwe en ook vaak tweedehandse leather.

Ook tijdens Darklands waren nog extra Shows en optredens en er liepen ook vaak Heroes rond in verschillende kleurlijke en veel spannende Bat, Spider , Robin en Super-man kostumes.

Deze 9de editie van Belgium Leatherpride liep zeer goed met een zeer gevarieerd en internationaal publiek.

Events als leatherpride zijn ook gericht om de gemeenschap dichter te brengen naar de leatherscene . Leather pride Belgium , is het grootste leather event in Europa geworden en internationaal de beste in de wereld.

bron - auteur : Gaybars.eu
Foto: Daniel Suy

Bars en clubs in Antwerpen
       

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Mister Gay Belgium Gouden 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.