Darklands en Leatherpride Belgium 2018Antwerpen. We kunnen weer van een succesvolle editie van Belgium Leatherpride 2018 . Hoogtepunt is de bijna internationale grote gaybeurs en show event 'Darklands'. De Belgian Leatherpride en Darklands mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows , party's en fantasie.

Het decor speelde dit maal af in de future.

Er waren beide dagen samen meer dan 8000 bezoekers op deze editie en er waren ook meerdere shows waaronder de Mr. Puppy Europe 2018 , Mr. Leather Belgium 2018 en de X-Awards uitreiking.

In het publiek waren ook veel Puppy's aanwezig die zich goed lieten horen/. Voor alle Puppy's was er ook een K9 CAMP aanwezig om te spelen.

Mr. Leather Belgium:


Darklands:

De shops deden goede verkoop tijdens Darklands. Veel intresse van jongeren ook naar nieuwe en ook vaak tweedehandse leather.

Ook tijdens Darklands waren nog extra Shows en optredens en er liepen ook vaak Heroes rond in verschillende kleurlijke en veel spannende Bat, Spider , Robin en Super-man kostumes.

Deze 9de editie van Belgium Leatherpride liep zeer goed met een zeer gevarieerd en internationaal publiek.

Events als leatherpride zijn ook gericht om de gemeenschap dichter te brengen naar de leatherscene . Leather pride Belgium , is het grootste leather event in Europa geworden en internationaal de beste in de wereld.

bron - auteur : Gaybars.eu
Foto: Daniel Suy

Bars en clubs in Antwerpen
       

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.