Coming out day 11 oktoberBrussel. Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.


Voor vele is de Coming Out aan familie of vrienden een zeer moeilijke gebeurtenis. Je verwacht niet welke reactie dit zal geven bij andere personen uit hun omgeving. Nu nog worden personen door hun ouders of vrienden uit hun woning gezet en moeten onderdak zoeken bij hulporganisaties of hun betere vrienden . In Brussel opende als eerste stad in België, een vluchthuis voor homo'sdie een schuilplaats bied aan mensen die door hun geaardheid uit huis werden gezet.


Met de Coming-Out Day worden alle aspecten over Coming-Out van homo's (LGBTi) in de aandacht gezet .


Ook MR Gay Belgium , Bart Hesters , wil deze dag niet zomaar laten passeren .


Hij heeft een personnlijke videoboodschap gemaakt over Happy Coming Out Day!.
bron - auteur : Gaybars.eu
Foto: Artinspiring


Bars en clubs in Brussel
       

Mister Gay Belgium 2019 Matthias De Roover werd verkozen tot Mister Gay Belgium 2019.


Zijn Mister Gay verkiezingen nog nodig? Zijn Mister Gay verkiezingen nog nodig? Vaak wordt de vraag gesteld of homo's het nu beter hebben of dat er nog kleurrijke gayprotesten nog nodig zijn . Ook de Mister Gay verkiezingen zijn vaak in vraag gesteld . Zijn deze wel echt nodig ?

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Mister Gay Belgium Gouden 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.