Antwerpen Pride Night op Antwerp PrideAntwerpen. Antwerpen Pride Night is een gloednieuw initiatief van enkele Antwerpse voornaamste openstaande organisatoren. Aangezien het thema van dit jaar "Love United" is, was dit de perfecte gelegenheid om hen samen te brengen in één belangrijke Antwerp Pride Night Event.

De belangrijkste spelers in dit grootschalige project zijn: Extravaganza, Cafe De Love en Red & Blue met 2 van zijn eigen concepten "Propaganda" en "Obscura".

De enorme locatie in de Antwerpse haven "De Shop" zal samen met de aangrenzende rooms "Club Vaag" en "Velvet Lounge" de perfecte locatie zijn om dit evenement een nacht te maken die nooit vergeten wordt.

Dit meerdere kamerscomplex bevindt zich in "Rijnkaai 2" in Antwerpen. Echter, "Obscura", dat is het after party evenement, vindt plaats in de beruchte club Red & Blue (of Cargo) zelf.

Antwerpen Pride Night, de officiële party einde is één met internationale allure, hosting artist en deejays van over de hele wereld.

Voor de leermannen is in de buurt "Hard Night". Deze 13de editie vind nu plaats in Club Industrian ook op het Eilandje , niet ver van 'de Shop'.

Het Eilandje is een oud havengebied dat omgevormd is naar een nieuwe 'woon-werk-ontspanningsgebied' in noorden van Antwerpen en dat sinds deze week ook bereikbaar is via tram 7 (tot middernacht).

Bron / auteur : Gaybars.eu

mee op Antwerp Pride
ADe Shop
Club-Industria

Bars en clubs in Antwerpen
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.