Antwerp Pride Closing festival 2017Antwerpen. Op zondag was er de Antwerp Pride Closing festival 2017 op de grote markt in Antwerpen.Een groot songfestival met wel 8000 bezoekers.

Hierbij waren optredes van Sven Ratzke, Sarah Bettens, Liliane St-Pierre, Belle Perez, Army Of Lovers. Stan Van Samang, en dansgroep Trinxx.Hoogtepunt waar iedereen stond op te wachten was uiteraard 'Army of Lovers' uit Zweden.

Wat begon als een feestje voor de homogemeenschap is op tien jaar tijd uitgegroeid tot een zomers festival waarop de hele holebi- en transgendergemeenschap de rest van de stad uitnodigt om mee te feesten omdat iedereen in deze stad het recht heeft om te zijn wie je bent.

Het slotfestival is niet het einde.

Op maandag zijn er nog wat losse activteiten gepland wegens dinsdag een feestdag is.
bron - auteur : Gaybars.eu

Foto's: gaybarsBonus:


Army of Lovers introTot volgend jaar...

Bars en clubs in Antwerpen
       

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.