Het Antwerp Pride Closing Festival sluit met grandeurAntwerpen. Antwerp Pride 2016 werd zondag met een closing festival afgesloten op een volle Grote Markt te Antwerpen met veel optredens en geweldige sfeer.Hoogtepunt was niet minder dan de internationale ster 'Dana International' die het groot sluitingsfestival afsloot.Daarvoor was er ook optredens van 'Sandra Kim' , die met haar songfestival liedje "J'aime , J'aime La vie " het mooie leven lied horen aan het massaal opgekomen publiek op de Grote Markt.Het surprice optreden was niet minder dan een bijgewoon optreden van 'Nicole en Hugo ' die het publiek kon smaken met leuke songs en meezingers. Normaal zijn Nicole en Hugo gestopt met optredens maar voor het Antwerp Publiek maken ze nog eens een uitzondering.

Ook waren Maskara , Zeester, La Diva Live , Dimi en Dez Mona (Gregory Frateur) aanwezig om dit sschitterend , maar luid slotfestival.

ook de Antwerpse Politie was massaal aanwezig , zowel achter de schermen als op de stage. Met de leuze 'Iedereen anders,altijd van dienst' lieten ze het publiek meegenieten van dit festival.

Na het festival waren er nog verschillende feestjes in de stad en maandag is er nog een Brunche in Park Spoor Noord.

Tot volgend jaar met de 10de editie van Antwerp Pride.
Bron / auteur : Gaybars.eu

  

Bars en clubs in Antwerpen
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.