Antwerp Phantoms doen mee met Antwerp prideAntwerpen. Op vraag van de schepen wethouder) van sport Ludo Van Campenhout hebben de Antwerp Phantoms als erkende Antwerpse sportclub toegezegd om samen met andere topclubs van de Stad met een delegatie deel te nemen aan de tiende editie van de Antwerp Pride, en in het bijzonder aan de Parade op zaterdag 12 augustus.

Het bestuur van het ijshockey team heeft positief op de vraag van de sportschepen geantwoord gezien er in de (top)sport zeker nog heel wat potentieel is om diversiteit en exclusiviteit een breed maatschappelijk draagvlak te geven.

Zoals meeste weten, wil Antwerp Phantoms een inclusieve sportclub te zijn, waar iedereen welkom is om de beste sport ter wereld te kunnen beoefenen. Daarom zouden ze graag een delegatie willen samenstellen om in grote getallen aanwezig te zijn op deze Antwerp Pride.

De aanwezigheid van de Antwerp Phantoms zal voor de club tevens een win-win situatie zijn, gezien de grote mediabelangstelling is dit tevens een manier om opnieuw positief met de clubkleuren in de kijker te komen.

bron - auteur : Gaybars.eu
Foto: gaybars

parade Antwerp Pride
Antwerp Pride

website link Parade

       

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.