Antwerp Phantoms doen mee met Antwerp prideAntwerpen. Op vraag van de schepen wethouder) van sport Ludo Van Campenhout hebben de Antwerp Phantoms als erkende Antwerpse sportclub toegezegd om samen met andere topclubs van de Stad met een delegatie deel te nemen aan de tiende editie van de Antwerp Pride, en in het bijzonder aan de Parade op zaterdag 12 augustus.

Het bestuur van het ijshockey team heeft positief op de vraag van de sportschepen geantwoord gezien er in de (top)sport zeker nog heel wat potentieel is om diversiteit en exclusiviteit een breed maatschappelijk draagvlak te geven.

Zoals meeste weten, wil Antwerp Phantoms een inclusieve sportclub te zijn, waar iedereen welkom is om de beste sport ter wereld te kunnen beoefenen. Daarom zouden ze graag een delegatie willen samenstellen om in grote getallen aanwezig te zijn op deze Antwerp Pride.

De aanwezigheid van de Antwerp Phantoms zal voor de club tevens een win-win situatie zijn, gezien de grote mediabelangstelling is dit tevens een manier om opnieuw positief met de clubkleuren in de kijker te komen.

Bron / auteur : Gaybars.eu
Foto: gaybars

parade Antwerp Pride
Antwerp Pride

website link Parade

       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.