3de Leatherpride AntwerpenAntwerpen. Van 19 tot 23 januari 2012 is er Antwerp Leatherpride voor de bears en leather friends . Ook dit jaar is er een MR. Leather Belgium verkiezing .

Antwerp Leather Pride is ontstaan onder de vlag van Gayclub 'The Boots' en met succes.
Ieder jaar probleren de organisatoren iets meer te bieden dan voorgaande jaren en zijn er tal van nieuwe activiteiten.

Ook dit jaar zijn er verschillende activiteiten gepland zoals een Leatherdinner ,Big Bang , Mezzo Giornio en Black Night .
Ook verschillende andere gaybars organiseren verschillende activiteiten rond dit gebeuren . Zo is er de bekende Popi Leather City Tour (reservatie aanbevolen) en Antwerpen stad heeft ook een ruime mogelijkheid tot shopping .

Hoogtepunt is op zaterdag met de 'Full Fetish' in Club Petrol op zaterdag 21 januari.
Dit jaar is er een shuttle bus voorzien tussen The Boots , de gast hotels (Centraal Station-Zoo) en Club Petrol .
Ook zijn er op tal van andere locaties nog leuke activiteiten .

De volledige agenda op de website van Leatherpride en de LeatherPride brochure verkrijgbaar op verschillende locaties .
bron - auteur : Gaybars.eu
website link www.leatherpride.be

       

Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.