3de Leatherpride AntwerpenAntwerpen. Van 19 tot 23 januari 2012 is er Antwerp Leatherpride voor de bears en leather friends . Ook dit jaar is er een MR. Leather Belgium verkiezing .

Antwerp Leather Pride is ontstaan onder de vlag van Gayclub 'The Boots' en met succes.
Ieder jaar probleren de organisatoren iets meer te bieden dan voorgaande jaren en zijn er tal van nieuwe activiteiten.

Ook dit jaar zijn er verschillende activiteiten gepland zoals een Leatherdinner ,Big Bang , Mezzo Giornio en Black Night .
Ook verschillende andere gaybars organiseren verschillende activiteiten rond dit gebeuren . Zo is er de bekende Popi Leather City Tour (reservatie aanbevolen) en Antwerpen stad heeft ook een ruime mogelijkheid tot shopping .

Hoogtepunt is op zaterdag met de 'Full Fetish' in Club Petrol op zaterdag 21 januari.
Dit jaar is er een shuttle bus voorzien tussen The Boots , de gast hotels (Centraal Station-Zoo) en Club Petrol .
Ook zijn er op tal van andere locaties nog leuke activiteiten .

De volledige agenda op de website van Leatherpride en de LeatherPride brochure verkrijgbaar op verschillende locaties .
bron - auteur : Gaybars.eu
website link www.leatherpride.be

       

10 jaar Leatherpride Belgium 2019 Op 22 februari start het grootste Leather Event in de wereld in Antwerpen . Voor de 10de editie gaat alle remmen los . Een overzicht .

Mister Gay Belgium Gouden 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de "gouden 12" Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.

Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route. Twaalfde Antwerp Pride neemt andere route.De twaalfde editie van de Antwerp Pride heeft dit jaar als thema 'riot' en zal een nieuwe route volgen met het groot festival op de gedempte zuiderdokken.

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.