100000 bezoekers en deelnemers op Antwerp Pride Parade 2017Antwerpen. Op de Pride Parade op Antwerp Pride 2017 waren liefst 100000 bezoekers en deelnemers.(volgens politie 70000)

Er waren meer deelnemers aanwezig dan vorige jaar , met liefst 60 groepen. Meest grootste was de bloemenwagen.

Dit jaar waren er bijzondere delegaties erbij :

Antwerp Phantoms als erkende Antwerpse sportclub waren samen met andere topclubs van de Stad aanwezig in de parade. Ook het bestuur van voetbalclub Antwerp waren aanwezg. (de spelers konden niet aanwezig zijn wegens wedstrijd in Genk zondag).

Voor het eerst een delegatie van mensen met HIV op Antwerp Pride.Sensoa steunt de comming-out van mensen met hiv met 'Haal HIV uit de kast'. Zo is er een voorzet ingezet op Antwerp Pride Parade.

Ook de Love United Festival aan Steenplein kon rekenen op veel feestende bezoekers. Op de Love Stage waren optredens van Trixx , Beloved en HIM. Op de United Stage waren er de Drag Queens United , PADAM Tea Dance en Le Zoo aanwezig.

Bron / auteur : markverb

Foto's: gaybars


Antwerp Pride

Bars en clubs in Antwerpen
       

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.

Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films 16 film om te ontdekken, Evenementen om ervan te houden,Uitgenodigden te ontmoeten en Niet te missen feesten . Festival Massimadi Brussel - festival van Afrikaanse LGBT films.

De IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder Vanaf 9 april 2018 wordt de IC trein naar Amsterdam / Brussel wordt tot 70 procent duurder. Als je 7+ dagen vooraf een ticket koopt is er een vroegboekkorting .

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.