Roze Zaterdag Gouda 2018Gouda. Gouda is Roze Stad van Nederland op zaterdag 23 juni , met verschillende activiteiten en een zeer uitgebreid programma. Gouda werd verkozen vanwege de grote diversiteit in de stad.

Roze zaterdag start om 10:00 uur met een informatiemarkt , die een lange lint vormt van kramen vanaf de Nieuwe Markt , tot het einde van de Zeugstraat. Verschillende LGBT organisaties zijn daar aanwezig .

Na de geloofsviering in de Sint-Janskerk , volgt een 'Pride Walk' doorheen de stad die begint op 12:30 uur die start op de Herpstraat . Gedurende de dag zijn er op 4 podia in de stad diverse side-acts te vinden op de Nieuws Markt , Groenendaal , Turfmarkt en Weeshuisplein.

Het Diversiteitsconcert start om 20:00 uur met grote namen als : Ruth Jacott , Edsilia Rombley en DJ Jean zou het feest zaterdag afsluiten. Hij wordt vervangen door DJ Erick E. Het programma wordt tussendoor aangevuld met The Originals .bron - auteur : Gaybars.euDuizenden Bezoekers op Roze Zaterdag Gouda

Gouda
       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .