Amsterdamse winkel Mister B is verhuisdAmsterdam. 25 jaar lang is deze winkel een belangrijk onderdeel te zijn geweest van de leergeschiedenis in de Warmoesstraat. Maar tijden veranderen .
De Mister B flagshipstore verhuist naar de Prinsengracht 192, vlak bij het Homomonument . Op 26 augustus gaat de winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september gaan de deuren van de Prinsengracht 192 dan open.

Reden van sluiting : toeristen .

De Warmoesstraat is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd door het massatoerisme.De winkel werd een attractie voor toeristenen dit stoot de klanten van de winkel af .

Door de hordes toeristen die binnenkwamen, die vaak lachend om wat ze zagen en de klanten begonnen te bekijken en zelfs vernederende selfies begonnen te maken .
De locatie is niet meer geschikt voor het doelpubliek die zekere discretie wensen .
De nieuwe winkel (open 1 september) zal zich uitsluitend op hun klanten richten en niet op mensen voor hun Instagram selfies.

De nieuwe eigenaar , Nelson Sousa da Cunha , die de keten heeft overgenomen van de oprichter Wim Boss , neemt hiervoor een belangrijke beslissing om het merk voortdurend te laten ontwikkelen .

Inmiddels heeft Mister B merkwinkels in Amsterdam, Berlijn en Antwerpen en concept stores in Kopenhagen en Frankfurt en in de Shop-in-shops.

Mister B vaart al vanaf het begin van de Canal Parade mee en zal belangrijk zijn om ook de leather scene te vertegenwoordigen.

Momenteel geldt in de Warmoeestraat en omgeving ook al een gemeentelijk verbod voor groepen met gidsen zonder vergunning ,maar wordt vaak genegeerd.

bron - auteur : Nelson
Foto: gaybars

Bars en clubs in Amsterdam
       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018