10 jaar Club ChUrch ExhibitionAmsterdam. 10 jaar Club Church tentoonstelling.

In het tijdperk van sociale media en Grindr brengt Club ChUrch mensen letterlijk samen om hun geaardheid maar gemarginaliseerde gay subcultuur te verkennen.

Het Amsterdamse queer nachtleven is de afgelopen decennia behoorlijk veranderingd. Van uitgaan , party's , hopping zowel het commerciële als het underground circuit. De bekende homostraat , de Reguliersdwarsstraat , is ook aanzienlijk veranderd. Nieuw leven in gay Amsterdam.

Meer dan 35 gay partyconceptenen feestjes later, kijken Club Church naar 10 jaar van deze unieke Amsterdamse gayclub door middel van afbeeldingen van 10 geselecteerde feestjes, vastgelegd door fotograaf Remon van den Kommer in dialoog met Panagiotis Panagiotakopoulos (Taka Taka).

Tentoonstelling open 24/7 aan de Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam , van 28 juli-05 augustus 2018 .
bron - auteur : Club Church
Foto: gaybars

Bars en clubs in Amsterdam
       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .